Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team Monalyse-Sportvrouw.com stopt na dit schaatsseizoen

Team Monalyse-Sportvrouw.com stopt na dit schaatsseizoen

geplaatst woensdag 24 januari 2018 om 19:34:29 op Schaatspeloton.nl

Het marathonschaatsteam Monalyse-Sportvrouw.com zal na dit seizoen ophouden te bestaan. Dat is onlangs in overleg tussen de twee naamgevende sponsoren en ploegleidster Linda Bouwens besloten en met de rijdsters gedeeld. Voor het team komen dit seizoen Margo van de Merwe, Jane Ravestein, Tessa Witteman, Ria Westenbroek en Anne Leltz in actie. De sponsoren geven aan dat het team de afgelopen jaren op een positieve en inspirerende wijze bijgedragen heeft aan de naamsbekendheid van zowel Monalyse.com als Sportvrouw.com.

Beide bedrijven hebben zich de afgelopen tijd geheroriënteerd op het communicatie- en sponsorbeleid. De uitkomst daarvan was dat beide bedrijven hun focus op andere marketingactiviteiten willen leggen. Het besluit viel samen met het feit dat ook de ploegleidster en een van de rijdsters na dit schaatsseizoen zullen stoppen.

Directeuren Frank van Dulmen (Sportvrouw.com) en Harry Scholte (Monalyse.com): "e zijn dankbaar en trots op de inzet van de rijdsters en onze ploegleidster Linda Bouwens in de afgelopen jaren. We sluiten een mooie sportieve periode en een goede samenwerking af en wensen de rijdsters die doorgaan in een nieuwe ploeg alle plezier en succes! Uiteraard zullen we ze komende jaren blijven volgen."