Schaatspeloton.nl - Nieuws - André Los en Suzanne Klous sluiten dubbel 6-Banenweekend af met winst

André Los en Suzanne Klous sluiten dubbel 6-Banenweekend af met winst

geplaatst zondag 5 november 2017 om 23:57:28 op Schaatspeloton.nl

Suzanne Klous

Suzanne Klous (bron: Archief Schaatspeloton.nl)

De derde wedstrijd van het 6-Banentoernooi is gewonnen door André Los (C Divisie) en Suzanne Klous (Dames, Port of Amsterdam/SKITS). Los wist in Haarlem na een zware wedstrijd medevluchter Merlijn Scheperkamp te kloppen. Suzanne Klous maakte na de Beloftewinst van haar broer Joeri een dag eerder het feest voor de familie compleet door Janet Beers en de duidelijk van haar zware val vorige week tijdens de Regiotopcompetitie herstelde Pien van den Bos te kloppen.

Het 6-Banentoernooipeloton reed dit weekend een dubbel weekend met na een wedstrijd zaterdag in Den Haag de afsluiting op hard ijs in Haarlem. Bij de C-rijders werd het veld uiteen geslagen met meerdere aanvallen waarvan uiteindelijk Los en Scheperkamp als enige met twee ronden voorsprong op het peloton uit de strijd kwamen. In de strijd om de derde plaats won Jelle de Boer die een dag eerder nog winnaar in Den Haag was.

Bij plaatsing van dit bericht was bij de redactie de uitslag van de Masters nog niet bekend, die zal zodra bekend worden toegevoegd.

Bekijk ook:

Belofte Joeri Klous valt aan, wint en pakt truien
Jelle de Boer en Janet Beers pakken 6-Banenwinst in Den Haag (5 november 2017)