Schaatspeloton.nl - Nieuws - AB Direct debuteert met pak in overwegend zeegroen

AB Direct debuteert met pak in overwegend zeegroen

geplaatst woensdag 11 oktober 2017 om 22:53:46 op Schaatspeloton.nl

De nieuwe opleidingsploeg AB Direct zal komende winter op het ijs verschijnen in een overwegen zeegroen pak.

De nieuwe opleidingsploeg AB Direct zal komende winter op het ijs verschijnen in een overwegen zeegroen pak.

De nieuwe opleidingsploeg AB Direct zal komende winter op het ijs verschijnen in een overwegend zeegroen pak. De ploeg bestaand uit Christiaan Hoekstra, Daniel Niero en Jorjan Jorritsma leent het patroon van het pak bij moederploeg van AB Vakwerk maar zal iets ander kleuren. Het heldere groen van AB Vakwerk wordt op het AB Direct-pak vervangen door zeegroen terwijl de kraag niet oranje maar rood zal kleuren. Net zoals bij de grote broers zijn de onderbenen en onderarmen donkerblauw.

Tijdens de presentatie van de AB Vakwerk en AB Direct werd vorige week ook de nieuwe opleidingsploeg gepresenteerd waarbij het opleidingsconcept onder de aandacht werd gebracht als iets wat past bij AB Vakwerk, waarvan AB Direct de online payroll-tak is. "Mensen opleiden en beter willen maken." aldus AB Vakwerk directeur Hylke van der Veen die alle vertrouwen heeft in het nieuwe seizoen.

AB Direct wordt op het ijs geleid door Jurre Trouw. Bewegingswetenschapper en fysiotherapeut Trouw is nieuw als trainer betrokken bij de samenwerkende AB Vakwerk-ploegen en zal ploegleider van AB Direct zijn.

Bekijk ook:

Daniel Niero, Bart Mol en Jorjan Jorritsma naar AB Vakwerk dat opleidingsploeg begint (30 juni 2017)