Schaatspeloton.nl - Nieuws - Vernieuwde KOGA-ploeg laat nieuw gezicht zien

Vernieuwde KOGA-ploeg laat nieuw gezicht zien

geplaatst vrijdag 29 september 2017 om 11:35:55 op Schaatspeloton.nl

Het schaatsteam van KOGA begint komende maand met een nieuw uiterlijk aan het nieuwe seizoen. Van de schaatsploeg van vorig seizoen keert alleen Anneke Peters terug in het team van de fietsenbouwer. Anneleen Zijl, Beau Wagemaker en Kim Muusse zijn de nieuwe gezichten in de ploeg die de metamorfose ook laat zien in een nieuw pakontwerp. Dit ontwerp is van de hand van een oude bekende. Oud-marathonschaatsster Marleen Molenaar die in 2013/2014 en 2014/2015 voor KOGA uitkwam heeft het overwegend wit-blauwe pak ontworpen.

Het nieuwe wedstrijdpak van KOGA bestaat uit lichtblauwe benen en een overwegend wit bovenlijf. Hoofdsponsor KOGA vindt een plek prominent op de borst en rug, Effiko en het in het marathonschaatsen teruggekeerde Hoolwerf Heiwerken vinden een plek op de mouwen. Sponsor Studiecentrumc² staat op beide onderbenen. Voor Althen sensors & controls en Batenburg Notarissen is plaats respectievelijk op de gele zak op de rug en de kraag die dezelfde gele kleur krijgt. A&F Installatietechniek en BizzNizz Partners zijn de laatste twee sponsors die de formatie van ploegleider Anton Ketellapper ondersteunen en een plek op het pak vinden.

Anneke Peters maakt alweer voor het zesde seizoen deel uit van de KOGA-ploeg. Nieuw is Beau Wagemaker die overkomt van BEYOND en Anneleen Zijl die na regionaal actief te zijn geweest voor Port of Amsterdam/SKITS voor KOGA haar landelijke debuut zal gaan maken. Tegenover debutant Zijl staat de van Lasaulec overgekomen Kim Muusse die alweer aan haar twaalfde seizoen in het landelijke peloton begint.