Schaatspeloton.nl - Nieuws - Schaatsteam Bouwselect compleet na komst Mart Bruggink

Schaatsteam Bouwselect compleet na komst Mart Bruggink

geplaatst dinsdag 11 juli 2017 om 21:39:44 op Schaatspeloton.nl

Afgelopen seizoen kwam Mart Bruggink in de kleuren van Lasaulec tot een zesde plaats bij de KPN Marathon Cup op kunstijs in Den Haag en behaalde hij een uitstekende prestatie op het natuurijs in Zweden.

Afgelopen seizoen kwam Mart Bruggink in de kleuren van Lasaulec tot een zesde plaats bij de KPN Marathon Cup op kunstijs in Den Haag en behaalde hij een uitstekende prestatie op het natuurijs in Zweden. (bron: Schaatspeloton.nl)

Mart Bruggink is als zesde rijder toegevoegd aan Schaatsteam Bouwselect. De formatie, die afgelopen seizoen nog onder de naam Man & Mach uitkwam, ziet in de 29-jarige schaatser een prachtige aanvulling op het overwegend jonge schaatsteam. Naast Bruggink, die aan zijn achtste jaar op het hoogste niveau gaat beginnen, maken komend seizoen Johan Knol, Robin Snoek, Daan Besteman, Marco van der Tuin en Beloftencupwinnaar Kevin Hoekstra deel uit van Schaatsteam Bouwselect.

Afgelopen seizoen kwam Mart Bruggink in de kleuren van Lasaulec tot een zesde plaats bij de KPN Marathon Cup op kunstijs in Den Haag en behaalde hij een uitstekende prestatie op het natuurijs in Zweden. In de finale wedstrijd van de KPN Grandprix werd hij keurig zesde na een ware slijtageslag op het Runnmeer. Vorig weekend was Bruggink al meteen present bij de gezamenlijke training in en om Heerenveen, waar een geslaagde teambuildingsdag op het programma stond.