Schaatspeloton.nl - Nieuws - Kverneland Group sponsor van nieuwe damesploeg iM FARMING

Kverneland Group sponsor van nieuwe damesploeg iM FARMING

geplaatst woensdag 27 juli 2016 om 22:50:59 op Schaatspeloton.nl

Van links naar rechts Elske Lenis, Andrea de Jong, Janneke Elzinga, Kirsten Velzeboer en landelijk Regio Topwinnares Hilde-Marije Dijkstra zullen komende winter op het ijs verschijnen voor Team iM FARMING.

Van links naar rechts Elske Lenis, Andrea de Jong, Janneke Elzinga, Kirsten Velzeboer en landelijk Regio Topwinnares Hilde-Marije Dijkstra zullen komende winter op het ijs verschijnen voor Team iM FARMING. (bron: Peter Veenstra)

Elske Lenis, Andrea de Jong, Janneke Elzinga, Kirsten Velzeboer en landelijk Regio Topwinnares Hilde-Marije Dijkstra hebben in de Kverneland Group een hoofdsponsor gevonden voor hun ploeg die komend seizoen in het landelijke peloton debuteert. Het oorspronkelijk Noorse bedrijf ontwikkelt en produceert verschillende landbouwwerkvoertuigen van de merken Kverneland en Vicon. Met hun iM FARMING programma, wat streeft naar efficiënte en duurzame landbouw met behulp van elektronische oplossingen binnen de precisielandbouw, wordt Kverneland titelsponsor van Team iM FARMING.

De nieuw opgerichte ploeg van de vijf dames krijgt met Erik van den Boogert een ploegleider met ervaring als marathonschaatser. Van den Boogert, goed voor acht overwinningen, reed onder andere met cupwinnaars Richard van Kempen en Oleg Bozjev als ploeggenoten in de jaren '80 en '90.

Bekijk ook:

Hilde-Marije Dijkstra
Kirsten Velzeboer
Janneke Elzinga
Elske Lenis
Andrea de Jong