Schaatspeloton.nl - Nieuws - Website komt met Managementspel

Website komt met Managementspel

geplaatst donderdag 20 september 2007 om 09:47:00 op Schaatspeloton.nl

Onze collega’s van de nieuwe Skeeler- en Schaatssite Skatepodium.com hebben een spel geïntroduceerd waarin gebruikers de mogelijkheid wordt geboden hun eigen Marathonschaatsteam te managen. In ‘Marathon Manager’, zoals de naam van het spel luidt, koopt de gebruiker voor een aangeboden sponsorbudget rijders voor zijn fictieve ploeg. 20 oktober zal het potentieel interessante spel officieel van start gaan.

De website meldt: "Het principe van het spel is simpel. Stel iedere wedstrijd uw favorieten op. U krijgt een 'sponsorbudget' van 100.000 Euro, wat u kunt gebruiken om rijders te 'kopen'. Iedere wedstrijd moet u minimaal drie en mag u maximaal zes rijders opstellen. Waardes van rijders kunnen fluctueren en de manager die aan het eind van het seizoen het grootste budget bij elkaar heeft gesprokkeld, wint het spel."

"Binnenkort worden de eindprijzen van het spel bekendgemaakt. 20 oktober gaat het spel officieel van start en vanaf dan kunnen managers ook geld gaan verdienen. Inschrijven kan nog het hele seizoen, waardoor u nog wel meedingt naar weekprijzen, maar u uzelf wel elimineert voor de eindprijzen."

Inschrijven voor het spel kan op www.SkatePodium.com/MarathonManager