Schaatspeloton.nl - Nieuws - Sport2000 Stehmann klaar voor komende winter

Sport2000 Stehmann klaar voor komende winter

geplaatst vrijdag 28 september 2007 om 19:17:00 op Schaatspeloton.nl

Het Sport2000 Stehmann marathonschaatsteam dat uitkomt in de B Divisie is klaar voor het komende schaatsseizoen.

Het Sport2000 Stehmann marathonschaatsteam dat uitkomt in de B Divisie is klaar voor het komende schaatsseizoen.

Het Sport2000 Stehmann marathonschaatsteam dat uitkomt in de B Divisie is klaar voor het komende schaatsseizoen. Na het vertrek van Jochem Uithoven, die dit jaar uitkomt in de A Divisie voor BCT, moest het team op zoek naar een vervanger. Het team zal dit jaar worden versterkt door Thedo Vos die na 2 jaar A-rijder te zijn geweest, terugkomt naar de B Divisie.

Dit jaar zal het Sport2000 Stehmann marathonschaatsteam bestaan uit Ton Oomen, Robert van Dalen, Dinant Nieuwkoop en Thedo Vos. Thedo Vos komt over van Bouw Consulting Twente waarvoor hij twee jaar in de A Divisie uitkwam, hij vervangt Jochem Uithoven die de omgekeerde weg bewandelt. Het team is nog een jonge ploeg die dit jaar goed wil presteren. Vorig jaar wist het team 2 overwinningen te behalen en een 5de plaats in het officieuze ploegenklassement. Het team hoopt dit jaar ook weer op enkele podiumplaatsen en een goede eindrangschikking in het ploegenklassement. Het team zal ook dit jaar weer worden begeleidt door ploegleider Jaap Vermeij en verzorgster Franka Vermeij-Hulst.

Naast hoofdsponsor Sport2000 Stehmann, die gespecialiseerd is in schaats- en skeelersportartikelen, is de kledingfabrikant Sprinter Sportswear subsponsor.

Bekijk ook:

Thedo Vos
Dinant Nieuwkoop
Robert van Dalen
Ton Oomen