Schaatspeloton.nl - Nieuws - Schaatsmeiden houden sponsoren MKBasics.nl en Palet Schilderwerken vast

Schaatsmeiden houden sponsoren MKBasics.nl en Palet Schilderwerken vast

geplaatst woensdag 30 januari 2013 om 07:03:53 op Schaatspeloton.nl

Hoofdsponsors MKBasics.nl en Palet Schilderwerken hebben zich voor komend jaar wederom aan de marathondames van Schaatsmeiden.nl gekoppeld. Beide bedrijven geven aan veel vertrouwen te hebben in de organisatie die aangeeft na dit seizoen afscheid te nemen van de stoppende Mireille Reitsma, Wieteke Cramer en Erna Last-Kijk in de Vegte. Buiten de drie nieuw in te vullen plekken zal de dubbele formatie in principe compleet blijven.

Trainer Jack de Rijke is blij met de verbintenis. "Het is mooi dat de beide bedrijven het vertrouwen in de schaatsmeiden hebben en met ons een mooi jaar tegemoet willen gaan. Met deze sponsors kunnen we ons optimaal voorbereiden op een nieuwe winter."

Binnen de schaatsmeiden zal wel wat gaan veranderen. Rasaanvaller Mireille Reitsma (MKBasics.nl), alleskunner Wieteke Cramer en winnares van de laatste AKM wedstrijd op de Weissensee Erna Last-Kijk in de Vegte, zijn bezig aan het laatste marathonseizoen van hun carrière (beide Palet Schilderwerken). Dat betekent dat er op zoek gegaan moet worden naar nieuwe aanwinsten. "Om een zo hoog mogelijk niveau te behalen in zowel de marathon als de langebaan zullen we op zoek moeten naar meiden die ons team kunnen aanvullen en versterken," zegt De Rijke.

Met Nederlands Kampioen en World Cuprijder Rixt Meijer en Olympiër Elma de Vries onder de vlaggen van Palet Schilderwerken en MKBasics.nl  hebben de schaatsmeiden op twee schaatsdisciplines al een hoog niveau te pakken. "We hopen door de blijvende samenwerking met MKBasics.nl en Palet Schilderwerken de progressie van de ploeg richting de toekomst voort te zetten."