Schaatspeloton.nl - Nieuws - Lollobrigida vindt sponsor voor restant seizoen

Lollobrigida vindt sponsor voor restant seizoen

geplaatst zaterdag 8 december 2012 om 14:15:41 op Schaatspeloton.nl

De Italiaanse schaatsster Francesca Lollobrigida heeft tot het eind van het marathonschaatsseizoen een nieuw sponsor gevonden. Met Fabulous Fabs als hoofdsponsor en Cadomodus en Hunter Sportswear als subsponsors wordt de basis gevormd voor een langdurige samenwerking. De resultaten van de Italiaanse vallen al geruime tijd op en na haar overwinning op 24 november jl. in Tilburg werd haar naam in het marathoncircuit definitief gevestigd.

De samenwerking loopt eerst tot aan het einde van het seizoen, maar alle partijen sluiten een langduriger samenwerking niet uit. De ambities van de pas 21-jarige Italiaanse, die directe familie is van de fameuze Italiaanse actrice Gina Lollobrigida, rijken verder dan het marathoncircuit. Het langebaanschaatsen is uiteindelijk haar grote doel en gezien de jonge leeftijd en de ambities van Francesca Lollobrigida en de sponsors liggen er goede kansen.
Het management wordt gevormd door Astarte Sports en haar vaste begeleider blijft Jaap Dillen, waar ze vanaf haar komst in NL reeds mee samenwerkt.

"Voor ons is dit een prachtige mogelijkheid ons label Fabulous Fabs internationaal te promoten", aldus Bert Kruider, Commercieel Directeur van Hoofdsponsors Hengst Footwear, "Wij zijn actief in vele landen en de naamsbekendheid van Francesca gepaard aan haar sportieve ambities, sluiten uitstekend aan bij de doelstelling die wij met Fabulous Fabs hebben."

Fabulous Fabs is een eigen label van Hengst Footwear, dat over 15 verkooppunten in Europese en Aziatische landen beschikt. De productie van schoenen vind plaats in Aziƫ en levering geschied via eigen distributiecentra. Op www.fabs-shoes.nl is verdere info te vinden.

Bekijk ook:

Francesca Lollobrigida