Schaatspeloton.nl - Nieuws - Oostenrijks trainingskamp Payroll Group en Romex Restate in 'eigen' vastgoed

Oostenrijks trainingskamp Payroll Group en Romex Restate in 'eigen' vastgoed

geplaatst vrijdag 28 september 2012 om 21:46:29 op Schaatspeloton.nl

De ploegen van Romex Restate en Payroll Group presenteren zich in de Oostenrijkse Alpen.

De ploegen van Romex Restate en Payroll Group presenteren zich in de Oostenrijkse Alpen.

Top Divisieteam Payroll Group en Eerste Divisieteam Romex Restate zijn deze maand het seizoen begonnen met een trainingskamp in de Oostenrijkse Alpen. De formaties van de Stichting Schaatspromotie West-Nederland (SSWN) konden hierbij beschikken over het luxe vastgoed van sponsor Romex Restate in Gerlos. Payroll Group start komend seizoen met Bart Hakkenberg, Lars Hoogenboom, Kevin Regelink, Mats Stoltenborg en Joost Vink. Kersvers nieuwkomer Roger Schneider was nog niet present bij het trainingskamp.

Het Oostenrijkse bergdorp Gerlos biedt uitstekende faciliteiten voor het uitvoeren van trainingen op de bergpassen, skeelerbaan en uiteraard skipistes in de bosrijke omgeving. De wegkapitein van Team Romex, Jasper van Tol vertelt: "Wat Romex hier heeft gebouwd is echt ongelofelijk! Samen met ons Topdivisie team, Team Payroll Group trainen wij hier een week lang met een grijns van oor tot oor, ook terwijl wij afgebeuld worden in de zoveelste klimtijdrit. Met een skeelerpiste in het Zillertal en de trailrun en mountainbike mogelijkheden langs de skipistes pakken wij vlak voor het schaatsseizoen een fantastische voorbereiding mee. Op de terugweg van de Weissensee pak ik graag nog een weekje wintersport mee in dit Nederlandse bergdorp." Naast Van Tol bestaat Romex Restate komend seizoen uit Axel Koopman, Robin Snoek en Bart van der Vlugt.

Roger Schneider had zich in het Oostenrijkse Gerlos nog niet bij zijn toekomstige ploeggenoten gevoegd. "Jammer dat onze nieuwe ploeggenoot Roger Schneider er nog niet bij kon zijn. De Zwitser had zich hier prima thuis gevoeld maar hij komt volgende week pas over uit Amerika." Aldus Van Tol.