Schaatspeloton.nl - Nieuws - Beelen terug in marathonschaatsen als co-sponsor BAM

Beelen terug in marathonschaatsen als co-sponsor BAM

geplaatst vrijdag 14 september 2012 om 16:45:39 op Schaatspeloton.nl

Het BAM-Univé Schaatsteam heeft in de Beelen Groep BV een oud marathonschaatssponsor terug gehaald. Beelen was eerder hoofdsponsor van een marathonploeg en treedt nu als co-sponsor toe aan Stichting Schaatsteam Groenoranje waar ook AM, Univé en Renault sponsoren. Over het waarom kan Robert Sinke, COO van de Beelen Groep BV, kort en krachtig zijn. "Omdat we de schaatssport maar ook de BAM een warm hart toedragen."

Alfred Bolks, voorzitter van de Stichting Schaatsteam Groenoranje, is blij met de komst van de nieuwe sponsor. "Beelen is al jaren een solide zakenpartner van de BAM. Ze staan voor no-nonsense, dat past uitstekend bij de aanpak van het BAM Univé Schaatsteam", legt Bolks uit. "Wij willen ook graag partijen met elkaar verbinden. Het is meer dan schaatsen kijken alleen. Partijen kunnen elkaar prima vinden bij evenementen die wij voor sponsoren en suppliers houden."

Beelen is geen onbekende naam in de schaatswereld. Jaren geleden hadden ze een eigen marathonschaatsploeg. Het bedrijf is marktleider op het gebied van sloopwerken. "Daarbij groeien we erg hard in het recyclen van bedrijfsafval, bouw- en sloopafval en puin", zegt Robert Sinke. Het hoofdkantoor van de Beelen Groep zit in Amersfoort, daarnaast hebben ze vestigingen in Harderwijk, Rotterdam, Amsterdam, Heerhugowaard, Groningen, Houten, Vlaardingen en binnenkort in Deventer, Breda en Terneuzen.

Bekijk ook:

Einde Beelen definitief (1 februari 2008)