Schaatspeloton.nl - Nieuws - Roos van den Bos naar Teamedsoburojan.nl

Roos van den Bos naar Teamedsoburojan.nl

geplaatst donderdag 28 april 2011 om 07:21:24 op Schaatspeloton.nl

Roos van den Bos

Roos van den Bos

De damesformatie Teamedsoburojan.nl heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Roos van den Bos. De 19-jarige Van den Bos vervangt bij Teamedsoburojan.nl Anouk van der Kieft die na drie jaar in het landelijke peloton te hebben gereden heeft besloten om een stapje terug te doen naar het regionale peloton. Naast Van den Bos zal Teamedsoburojan.nl bestaan uit Michelle Buskermolen, Maud Wijtkamp en Imke Hermans.

De 19-jarige Van den Bos maakt bij Teamedsoburojan.nl haar debuut in het landelijk peloton. Afgelopen seizoen kwam Van den Bos uit in de 6-Banentoernooi. Na een moeilijk begin met blessure leed wist ze daar goed te eindigen met vijf podiumplekken en twee overwinningen in het 6-Banentoernooi wat haar naar de vijfde plaats in het eindklassement van deze regionale competitie voor Noord-Holland/Utrecht en Zuid-Holland bracht. Tijdens de nationale regiotopwedstrijd in Alkmaar was Van den Bos goed voor een tweede plaats.
 
Teamedsoburojan.nl ziet Roos van den Bos als een zeer gemotiveerde en strijdlustige rijdster en kijkt dan ook erg uit naar de samenwerking. Naast Van den Bos zal Teamedsoburojan.nl bestaan uit Michelle Buskermolen, Maud Wijtkamp en Imke Hermans.

Bekijk ook:

Roos van den Bos