Schaatspeloton.nl - Nieuws - Sjors Spaargaren maakt seizoen af voor Viks Parket

Sjors Spaargaren maakt seizoen af voor Viks Parket

geplaatst donderdag 20 januari 2011 om 22:21:50 op Schaatspeloton.nl

Het Eerste Divisieteam van de na dit jaar stoppende sponsor Viks Parket biedt de resterende wedstrijden van het seizoen onderdak aan Sjors Spaargaren. De 23-jarige Spaargaren, die dit seizoen sponsorloos in de Eerste Divisie debuteerde, zal als vijfde rijder toetreden tot de groene formatie. Viks Parket biedt op de Weissensee ook onderdak aan Kevin Regelink die afgelopen week per direct bij Goesting Events vertrok.

Vandaag kwam Sjors Spaargaren op FlevOnice al in actie in de kleur van Viks Parket. In Biddinghuizen reed de brandweerman uit Kudelstaart naar een zeventiende plaats. Tot nu toe reed Spaargaren dit seizoen een maal naar een top-10 klassering. Sjors Spaargaren is voormalig topamateurwielrenner uit het Team van Ruiter Dakkapellen, bij dat team is De Jong Ursem, net zoals bij Viks Parket, co-sponsor.

In het Viks-groen is Spaargaren's belangrijkste doelstelling voor de rest van het seizoen het uitrijden van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissen. In de toekomst hoopt Spaargaren Top Divisierijder te worden, nu kan hij ervaring op doen bij de ervaren ploeg van Viks Parket. Naast Spaargaren geeft de ploeg van Viks Parket op de Weissensee ook extra onderdak aan Kevin Regelink. Regelink, die afgelopen week per direct zijn Goesting Eventsploeg verliet, zal echter niet met de sponsornaam van Viks Parket op het ijs verschijnen.