Schaatspeloton.nl - Nieuws - Free-skate opnieuw sponsor FlevOnice-toertocht

Free-skate opnieuw sponsor FlevOnice-toertocht

geplaatst woensdag 5 januari 2011 om 20:39:40 op Schaatspeloton.nl

Aanstaande zaterdag vindt er voor de tweede maal dit seizoen een toertocht voor recreanten plaats op FlevOnice. Free-skate is dit seizoen opnieuw hoofdsponsor van dit event. Het bedrijf is in de persoon van eigenaar Martien Pater al vanaf het eerste begin betrokken bij de organisatie van de toertochten op de 5 kilometer lange ijsbaan in Biddinghuizen. Dit jaar weer opnieuw als sponsor.

Martien Pater zelf zal om 7.00 uur het startschot lossen voor de tocht over maximaal 200 kilometer. Omdat de tocht met opzet op zaterdag wordt gehouden is dit een unieke kans voor gezinnen om samen een keer een tocht te rijden op deze bijzondere 5 kilometer (kunst) ijsbaan in de Flevopolder. Voor elke afstand, die wordt gereden, wordt er een medaille uitgereikt.

Bij de toertocht zullen uiteraard de stempelpost, de koek en zopie en het dweilorkest niet ontbreken. Voor degenen, die zich voorbereiden op de diverse toertochten in Oostenrijk, Zweden, Italiƫ en Canada is dit een mooie testrit om te kijken hoe het met de conditie zit. Wie er in slaagt om op 8 januari de 200 kilometer uit te reiken, wordt de trotse bezitter van een unieke handgeschilderde tegel met een afbeelding van een schaatser en de 200 km prestatie.

Meer informatie over de tocht is te vinden op de website van FlevOnice (www.flevonice.nl).