Schaatspeloton.nl - Nieuws - Team Haicobouma.nl financieel versterkt door Rabobank en Craft

Team Haicobouma.nl financieel versterkt door Rabobank en Craft

geplaatst zondag 5 december 2010 om 22:59:32 op Schaatspeloton.nl

Maria Sterk en haar ploeggenotes bij Haicobouma.nl hebben zich voor de rest van het seizoen verzekerd van extra steun van Craft en Rabobank.

Maria Sterk en haar ploeggenotes bij Haicobouma.nl hebben zich voor de rest van het seizoen verzekerd van extra steun van Craft en Rabobank. (bron: Schaatspeloton.nl)

Het damesteam van Haicobouma.nl heeft in Rabobank en Craft twee extra subsponsoren binnengehaald. Het team van Nederlands Natuurijskampioene Maria Sterk deed het tot nog toe met minimale financiële middelen. Sterk en haar Friese ploeggenotes Leonie Lubbinge, Ria Westenbroek en Rixt Meijer zullen door Craft modern en warm in de kleren worden gestoken en Rabobank zal vooral financieel zorgen dat het team ook in het buitenland in actie kan komen.

Maria Sterk, die op dit moment aan de leiding staat in de Natuurijs Vierdaagse, wordt al een aantal jaren op allerlei fronten gesteund door haar eigen werkgever Rabobank en is met deze sponsoring dan ook zeer content. Dankzij de steun van Craft en Rabobank denkt de ploeg de focus nu meer en meer alleen kan richten op trainen en het rijden van wedstrijden.