Schaatspeloton.nl - Nieuws - Belgische Nele Armée voegt zich bij Team PANalytical

Belgische Nele Armée voegt zich bij Team PANalytical

geplaatst vrijdag 3 december 2010 om 21:01:08 op Schaatspeloton.nl

Nele Armée

Nele Armée

Het zuidelijke marathonteam PANalytical krijgt voor de rest van het seizoen gezelschap van de Belgische Nele Armée. De skeeleraarster die in het verleden ook voor België op schaats-World Cups uitkwam voegt zich op initiatief van de KNSB bij het team wat verder bestaat uit Karen Teuling en Rebecca de Graaff. Afgelopen zaterdag kwam Armée voor het eerst in actie tijdens de zesde KPN Marathon Cupwedstrijd.

Team PANalytical legt de omstandigheden rond de nieuwe rijder uit op hun website. "Wat was het geval? Vlak voor aanvang van de wedstrijd werd aan ons team door de KNSB gevraagd of wij deze buitenlandse dame in het team wilde opnemen. En dat hebben we gedaan. Goed voor het damesschaatsen in België en een welkome aanvulling voor ons team."

Nele Armée keert na een afwezigheid van een jaar terug in de topsport. "Nu ben ik weer helemaal fit en wil me zowel op het skeeleren als op het schaatsen gaan richten. Ik zal komende zomer veel in Nederland rijden, maar zal ook deelnemen aan grotere internationale wedstrijden. Deze winter hoop ik nog vaak van start te gaan in de marathons en ook hier gaandeweg sterker in worden. Met mijn nieuwe ploeg moet dit zeker lukken!"

Bekijk ook:

Nele Armée