Schaatspeloton.nl - Nieuws - Gratis toegang Amsterdamse Essent Cup Finale

Gratis toegang Amsterdamse Essent Cup Finale

geplaatst maandag 24 december 2007 om 11:51:00 op Schaatspeloton.nl

De finale van de Essent Cup, maandag 31 december in Amsterdam, zal gratis toegankelijk zijn voor alle geïnteresseerden. Marathonschaatssponsor Foekens Asbestverwijdering zal de toegangsprijs betalen. De wedstrijd op oudejaarsdag zal de afsluiting zijn van de finaleweek in de Essent Cup die donderdag in Assen begint. De finaledag met wedstrijden voor Dames en Heren zal om 10:30 uur op de Jaap Edenbaan beginnen.

Foekens Asbestverwijdering is in het marathonpeloton vertegenwoordigd met zowel een heren- als een damesploeg, die beiden oudejaarsdag in actie zullen komen. Eerder dit seizoen had Nefit HR Ketels al eenzelfde actie in Deventer en in januari zal Power-play.nl voor de wedstrijd in Heerenveen ook gratis toegang geven.

Op oudejaarsdag zal de Essent Cup afgesloten worden met de vijftiende wedstrijd voor de Heren en de negende wedstrijd voor de Dames. Al vroeg zal de dag starten met de Dames, om 10:30 uur zullen zij starten voor hun finalewedstrijd, om 12:00 uur volgt de laatste wedstrijd voor de Heren.