Schaatspeloton.nl - Nieuws - Kevin Regelink completeert Goesting Events

Kevin Regelink completeert Goesting Events

geplaatst vrijdag 24 september 2010 om 20:41:33 op Schaatspeloton.nl

Kevin Regelink

Kevin Regelink

De formatie van Goesting Events heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Eerste Divisierijder Kevin Regelink. De 20-jarige Regelink, die dit jaar debuteert in de landelijke Eerste Divisie, vervangt bij de ploeg die deel uitmaakt van de stichting Marino ( Marathon Rijders in Opleiding) Kevin Floris die verkaste naar het in de Top Divisie uitkomende SKITS Talent Team.

Naast Kevin Regelink voegt ook regionaal C-rijder Tobias van Pel zich bij Goesting Events. Hij krijgt de kan s om langzaam door te groeien naar de landelijke Eerste Divisie. Na een zomer van intensieve voorbereidingen kijken de rijders van de Eerste Divisiemarathonploeg Goesting Events uit naar de winter. Tijdens trainingen en trainingskampen heeft men gewerkt aan teamgeest en conditie. Wekelijks is gezamenlijk getraind onder leiding van de trainers Hans Pieterse en Cees Lissenberg.

Samen met de drie rijders van vorig jaar, Michiel Maerten, Martijn de Groot en Greg Nieuwenhuys, vormen zij een ambitieuze ploeg die zich het rijden van podium plekken als doel hebben gesteld. Daarnaast willen de rijders aanvallend rijden en verder door groeien richting de top-divisie.
Met het aantrekken van Kevin Regelink, denkt stichtingmanager Dirk Maarssen een goede kracht te hebben. Afgelopen seizoen wist hij tijdens het 6-Banentoernooi enkele goede prestaties neer te zetten.

De doelstelling van de ploeg is dit seizoen met een aantal rijders een top 10 klassement te rijden in de Eerste divisie en in het Ploegenklassement bij de eerste 3 te eindigen.

De Stichting Marion stelt zich ten doel jonge talentvolle rijd(st)ers de kans te geven om door te stromen naar de topcompetitie van de marathon. Onderdeel hiervan is het organiseren van begeleiding, het optimaliseren van de opleiding, medische begeleiding en belangenbehartiging van de rijders. De stichting wordt gedreven door vrijwilligers, maar is voor fondsen afhankelijk van derden. Voor geringe bedragen kunt u als sponsor al bijdragen aan de ontwikkeling van schaatstalent. In ruil hiervoor krijgt uw bedrijfsnaam aandacht op en rondom het ijs.

Voor meer informatie en nieuws kunt U terecht op onze website www.marinoschaatsers.nl

Bekijk ook:

Kevin Regelink