Schaatspeloton.nl - Nieuws - Elstgeest naar CENNED, Siemens nieuwe subsponsor

Elstgeest naar CENNED, Siemens nieuwe subsponsor

geplaatst zondag 2 mei 2010 om 14:09:14 op Schaatspeloton.nl

Het damesteam van CENNED Telecom en IT heeft zich voor het volgende seizoen versterkt met Marleen Elstgeest. Elstgeest neemt de plaats in van de gestopt Annemargreet Kramer. Naast de voormalige Alternatieve Elfstedentochtwinnares zal de formatie bestaan uit Carla Zielman, Francisca Groen en Lotte van Dieren. Naast Elstgeest mag de CENNED-formatie volgend seizoen in het bedrijf Siemens ook een nieuwe subsponsor welkom heten.

Marleen Elstgeest is een uitgesproken natuurijsrijdster. Zij heeft dit laten zien door twee jaar geleden de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee te winnen en dit jaar daar als derde te eindigen. Elstgeest komt over van het gestopte team Cakyline en voegt zich onder de vlag van CENNED bij Carla Zielman, Francisca Groen en Lotte van Dieren. Team CENNED is daarmee compleet en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen, waarin ze wederom succesvol wil zijn.

Met hoofdsponsor CENNED-telecom & IT en enkele belangrijke subsponsoren, waaronder dus nieuw Siemens, ligt er een goed fundament onder de ploeg.