Schaatspeloton.nl - Nieuws - Schaatsacties voor goede doelen

Schaatsacties voor goede doelen

geplaatst dinsdag 9 februari 2010 om 20:53:42 op Schaatspeloton.nl

Komende weken zijn er twee goede doelen die de schaatssport dankbaar gebruiken om geld binnen te halen voor nobele zaken. Zaterdag 20 februari wordt op FlevOnice de Ijsstrijd gehouden waar de organisatie hoopt dat 300 'ijsstrijders' individueel of in ploegverband gesponsord 200 kilometer gaan afleggen voor de Nierstichting. Twee weken later wil Mama Cash op de Jaap Edenbaan met 88 schaatsers geld ophalen voor vrouwenrechten.

Geef alles in IJsstrijd 2010!
Hèt schaatsevenement voor Hollandse doorzetters, ijsvreters, vroege vogels, doordouwers en kluners. Voor individualisten, (bedrijfs)teamspelers en schaatskampioenen.

IJsstrijd 2010 belooft één groot feest te worden. We zijn nog op zoek naar 300 IJsstrijders die een unieke schaatsprestatie willen neerzetten. Durf jij de uitdaging aan om individueel of in een team van maximaal acht personen op één dag 200 kilometer af te leggen? Samen streven we ernaar om € 500.000,- bij elkaar te schaatsen voor de ontwikkeling van de draagbare kunstnier. Dat geld zamel je in door je te laten sponsoren door familie, vrienden en collega's voor je geweldige prestatie. De draagbare kunstnier is een droom voor veel nierpatiënten! Het geeft hem veel meer vrijheid en een betere levenskwaliteit.

Help jij deze droom met Elfstedentochtlegende Henk Angenent en Wereldkampioene Ireen Wüst en heel veel andere schaatshelden waar te maken? Doe dan ook mee met IJsstrijd en meld je aan op www.ijsstrijd.nl of steun een van de schaatsers met een gift!

88 Skaters Go Wild!
Wil je iets sportiefs doen en ben je helemaal in de schaatsstemming door het winterse weer en de Olympische Spelen in Vancouver? Bind dan je schaatsen onder voor vrouwenrechten!

Op 5 maart organiseert Mama Cash een sponsorschaatstocht op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. 88 vrouwen en mannen laten zich voor tenminste 188 euro sponsoren en schaatsen zo minstens 16.500 euro voor vrouwenrechten bij elkaar!

Wil je meedoen of meer weten? http://www.88dagen.nl/deelnemers/NickyMcintyre/  Of stuur een mailtje naar 88skaters@gmail.com