Schaatspeloton.nl - Nieuws - Geen gevolgen voor schaatsploeg na faillissement Pro Horeca

Geen gevolgen voor schaatsploeg na faillissement Pro Horeca

geplaatst donderdag 3 december 2009 om 16:36:01 op Schaatspeloton.nl

Damesmarathonploeg Pro Horeca is getroffen door het faillissement van het gelijknamige bedrijf. Pro Horeca is voor het derde jaar hoofdsponsor en was daarvoor al twee jaar subsponsor. De ploeg van onder andere Nederlands Kampioen op natuurijs Carla Zielman heeft de financiën echter zo geregeld dat het faillissement van de hoofdsponsor geen gevolgen heeft. De ploeg maakt het seizoen af zonder verandering.

De financiën bij de ploeg zijn dus zodanig geregeld dat het faillissement van Pro Horeca geen gevolgen heeft voor het lopende seizoen. Dat geldt ook voor de afspraken die met de rijdsters zijn gemaakt. "Inmiddels is de ploegleiding met anderen in overleg om voor het volgend seizoen weer een solide basis te leggen onder de ploeg." Aldus ploegenvertegenwoordiger Herman Kramer. "De ploeg blijft dit seizoen rijden in de bestaande pakken en met de huidige sponsorvermeldingen."

Voor Pro Horeca rijden naast Nederlands Kampioen op natuurijs Carla Zielman ook Annemargreet Kramer, Lotte van Dieren en Francisca Groen.