Schaatspeloton.nl - Nieuws - Viks-eigenaar boos over DSB-aanbod Mariska Huisman

Viks-eigenaar boos over DSB-aanbod Mariska Huisman

geplaatst zondag 25 januari 2009 om 20:46:09 op Schaatspeloton.nl

Mariska Huisman

Mariska Huisman

Ronald de Beer, eigenaar van Viks Parket en in die hoedanigheid sponsor van de kersvers Essent Cupwinnares Mariska Huisman, reageert vandaag in de Weissensee Dagkrant woest op het tijdstip waarop DSB Bank Huisman een aanbod heeft gedaan. De Beer vindt het ongehoord dat DSB Bank Huisman een aanbod deed vlak voor de finale waarin zij tegen DSB-rijdster Maria Sterk om de eindzege.

In de Weissensee Dagkrant, een tijdens de wedstrijden op de Weissensee dagelijks verschijnende nieuwsbrief, liet een boze Ronald de Beer zondag optekenen: "Henk Heetebrij van DSB heeft voor mij afgedaan. Het is ongehoord - eigenlijk onbeschoft - om een rijdster vlak voor de finale van de Essent Cup te benaderen. Zeker met het doel Mariska uit evenwicht te brengen, zodat Maria Sterk kan winnen. Hij had haar ook later kunnen benaderen."

Mariska Huisman, die overigens een weinig succesvol verleden heeft bij DSB Bank, sloeg het aanbod af en verkoos nog een seizoen Viks Parket boven de formatie waar zijn in 2004/2005 en 2005/2006 voor acteerde.

Bekijk ook:

Mariska Huisman
Mariska Huisman verlengt bij Viks Parket (22 januari 2009)