Schaatspeloton.nl - Nieuws - Adformatie en Time Out Sport naar Podium organisatie

Adformatie en Time Out Sport naar Podium organisatie

geplaatst donderdag 17 januari 2008 om 19:05:00 op Schaatspeloton.nl

Sportmarketingbureau Podium

Sportmarketingbureau Podium

De ploegen van Adformatie/Jobnews en Time Out Sport/Vrieling zullen met een gedeelte van hun rijders volgend seizoen samen gaan vallen onder sportmarketingbureau Podium. Onder die organisatie vallen op dit moment al de topcompetitieploegen van Power-play.nl en Hunter Sportswear. Ook is Podium de kracht achter de website Skatepodium.com en zullen zij komende zomer de Nederlandse skeelercompetitie organiseren.

Bekend was al dat Time Out Sport als sponsor zou gaan stoppen, en hardnekkige geruchten deden de ronde dat Adformatie/Jobnews en Time Out Sport/Vrieling het volgende seizoen zouden gaan fuseren. Nu is dit nieuws dus bevestigd en werd bekend dat zij ondergebracht zullen worden bij het sportmarketingbureau Podium van Power-play.nl-ploegleider Jork Wielinga. Power-play.nl zal net zoals Time Out Sport stoppen als hoofdsponsor en rijders van de verschillende ploegen zullen verdeeld worden over twee topcompetitieploegen, verder zal er ruimte zijn voor de opleiding van talenten. Of dit zal gebeuren in een of meer A- of B-ploegen meldt het nieuwsbericht niet.

"Niet alle rijders uit genoemde marathonploegen zullen mee verhuizen naar Podium, maar een aantal belangrijke rijders hebben reeds getekend, waaronder Douwe de Vries, Jorrit Bergsma, Miel Rozendaal en Alexis Contin. Ondertussen vinden de laatste onderhandelingen plaats voor de overige plaatsen binnen deze teams." Aldus de organisatie op hun website.

De Fransman Alexis Contin keert hiermee dus terug in het marathonpeloton na zijn mislukte uitstap naar het langebaanschaatsen. Douwe de Vries en Miel Rozendaal komen over van Time Out Sport/Vrieling en Jorrit Bergsma staat op dit moment onder contract bij Power-play.nl. Ook werd afgelopen weken al bekend dat Lars Hoogenboom en Yoeri Lissenberg Adformatie/Jobnews zullen verlaten voor respectievelijk TNT Express en Foekens en dat Jeroen de Vries zal verhuizen van Time Out Sport/Vrieling naar DSB Bank.

Al met al zorgt deze ontwikkeling naar verwachting voor een harde draai aan de transfercarrousel. Veel transfernieuws zal de komende tijd volgen.


Bekijk ook:

Douwe de Vries
Jorrit Bergsma
Miel Rozendaal
Alexis Contin